Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Заморожені плоди та овочі слід зберігати за температури не вище -24 °С


Для збереження якості замороженої плодоовочевої продукції важливо, щоб температура її протягом усього періоду зберігання підтримувалася на низькому рівні. 

Дослідження та практика свідчать, що за тривалого зберігання заморожених плодів та овочів найдоцільніше підтримувати температуру не вище -24 °С, відносну вологість повітря – на рівні 95%. 

Такі параметри забезпечують стабільність кількості та якості продукції. 

За температури -18 °С рекомендують зберігати продукцію не більше шести місяців без проведення тривалих завантажувально-розвантажувальних робіт на відкритих майданчиках. 

Коливання температури повітря допустимі тільки короткочасні (не більше доби) і в межах 1 °С. 




ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Погода
Погода у Береговому

вологість:

тиск:

вітер: